Locatie Fidelio biedt kinderdagopvang aan in de dependance IKC Willem van Oranje, in de wijk De Maten in Kampen. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00u tot 18.30u.

Verticale groep
Ouders en verzorgers waarderen de kleinschaligheid en de structuur, rust en veiligheid die we bieden. Hier zijn we eigenlijk een groot gezin. We hebben een verticale groep, dus de kinderen van 0 tot 4 jaar zitten bij elkaar. Het is prachtig om te zien hoe graag ze elkaar willen helpen en dingen samen willen doen.

Samen naar buiten
We gaan graag met de kinderen naar buiten en onze omgeving is hiervoor ideaal. Rondom het prachtige IKC hebben de kinderen alle ruimte om helemaal op te gaan in hun spel en om hun energie kwijt te kunnen. Op de kinderdagopvang ontdekken kinderen spelenderwijs en onderzoekend de wereld. Wij geven hen daarbij de ruimte die ze nodig hebben. We laten kinderen genieten van het kind-zijn. Met behulp van onze uitdagende speel- en leeromgeving prikkelen we hun nieuwsgierigheid, zodat zij steeds meer over zichzelf en de wereld ontdekken.

Uitdagende thema's
Elke vier weken werken we met een nieuw thema. Bijvoorbeeld het thema mensen. Dan kijken we naar het lichaam en ontdekken de kinderen een voet. Wat doet een voet? Wat kun je met een voet? Waarom heb je een voet? Altijd is er tijd en aandacht voor de oudere kinderen, maar ook ruimte en rust voor de jongere kinderen. Dat is voor alle kinderen fijn.

Wennen in groep 1
De goede samenwerking binnen ons kindcentrum zorgt ervoor dat een peuter op een plezierige manier een kleuter wordt. Kinderen gaan namelijk vanaf hun groep bij de kinderdagopvang al regelmatig wennen in groep 1. Het is een mijlpaal zonder spanning en dat is fijn voor ze.

Kiezen voor IKC Willem van Oranje

Daarom opvang bij ons

Wij zien elke kinderfase als een prachtige periode, waarin iemand mag groeien, beleven en ontdekken. Het thuisgevoel dat kinderen bij ons ervaren, is hiervoor een stevige basis. Op de website van IRIS Opvang lees je er meer over.

Kom je een keer
bij ons kijken?